tjänster
här kan du läsa mer om vad jag erbjuder.  

Etik och tystnadsplikt

När du väljer att köpa en tjänst från mig kan du räkna med total tystnadsplikt. Jag för inte vidare vad som kommer upp i läsningar eller vad vi samtalar om i sittningar. Jag lämnar heller aldrig information om sjukdomar eller olyckor. Du kan känna dig trygg hos mig. 
Jag kan inte välja vem som kommer igenom vid sittningar eller vilken typ av information som kommer vid vägledning. Men universum jobbar otroligt smart, ibland kan bara behöva lite tid att låta allting landa. 
när det kommer till energiarbete kan det aldrig ersätta traditionell sjukvård. jag ställer aldrig diagnos eller rekommenderar behandlingar. 
Jag innehar f-skattsedel.

budskap med tarotkort

ett budskap med kortens hjälp. här finns inte möjlighet att ställa frågor utan universum och dina guider får tala fritt. läggningen sker på distans via mail. betalas i förskott med swish

kortare budskap: 200kr
kontakta mig för att boka elin@kristallklar.se

vägledning med tarotkort

Jag jobbar intutivt med tarotkorten för att vägleda dig i dina frågeställningar. läsningen sker på distans via email och du betalar i förskott med swish. det som kommer upp i läsningen skriver jag ner i ett dokument som jag sedan mailar dig. texten brukar bli ca 2A4 beroende på hur mycket information som vill komma fram. förbered ungefär 3 frågor innan. 


vägledning : 400kr 
kontakta mig för att boka elin@kristallklar.se

tarotassistans

här kan du skicka dina egna läggningar för hjälp med tolkning och reflektion. vi kan också titta på varför återkommande kort dyker upp för dig. betalning via swish.

175kr. görs på distans via mail
boka: elin@kristallklar.se

Kontakta mig