en reikibehandling och att vara kristallklar

09.12.2019

detta med att vara kristallklar. 

känner mig allt annat än det just nu. senaste tiden har varit så turbulent. 

läkning, uppgradering, läkning igen, insikter, osv osv. 
men min tanke är att vara så äkta som möjligt, även om det är så svårt.
för här hos mig blandas frustration med hopplöshet och ilska - allt i denna utveckling och expansion av mitt eget jag. i förrgår stod det en varelse från en annan dimension/galax/solsystem i dörröppningen och fick mig nästan att ifrågasätta min mentala hälsa.


 igår var jag hursomhelst på min första Reikibehandling. jag har fått på distans en gång förut men detta var något helt annat. 
jag är känslig för energier och det blev väldigt intensivt. det där mjuka och fluffiga man ofta hör om healing stämmer inte. kraftfullt och djupt är mer korrekt. det var tufft! tufft att vara i kroppen och bara uppleva.


Carola la fokus på att jorda mig. kan säga att jag efter min regressionsterapi inte kunnat landa överhuvudtaget så det var verkligen på sin plats. 
hon hjälpte mig också att stänga till mitt tredje öga och mitt hjärtchakra vilka båda var vidöppna.
en intressant sak var att jag öppnat mig genom hjärtat och inte genom kronchakrat som man ofta blir lärd. det är kanske därför jag haft så svårt att stänga ner vid medialt arbete.
under behandlingen hade jag dessutom kundalini-ryckningar. då kroppen rör sig omedvetet på grund av den stora mängden energier. för mig är det bara ett bevis på hur känslig jag blivit och hur stark healingen var.
sist av allt mässade Carola också för mig. vilken magisk upplevelse! 
vibrationerna från hennes  (utomjordiska) röst tog över och ja. wow! 


och vet ni vad det häftigaste är? att precis sådär sjöng jag när jag födde mitt yngsta barn. under förlossningen tog min röst bara över och började ”sjunga” eller iallafall göra toner. barnmorskorna tog på sig öronproppar och jag sjöng. 
och jag minns hur smärtan minskade med tonerna. 
tänk att jag - min kropp och jag läkte oss själva i smärtan genom sången.  
 
den insikten tar jag med mig. att jag - kanske den mest ojordade tjejen i den här dimensionen här läkte mig själv på ett uråldrigt sätt. det bor en urkvinna också i mig.


kram


vill du läsa mer om Carola? besök hennes hemsida här