lite om de nya energierna 2020

06.12.2019

Hej min vackra! 

Så nu sitter jag äntligen här och ska förmedla till dig mina tankar och känslor. tror ni att jag lyckas? Kanske? 
Min förhoppning är i alla fall att vägen mellan tanke och tangent inte blir alltför lång. 

så vi ser nu att energierna ansamlar sig för att gå in i nästa fas. jag känner tydligt hur det i min egen kropp och aura har förändrat sig de senaste veckorna. Bara de senaste dagarna finns en annan tydlighet. Den här tydligheten tror jag framförallt vi ljusarbetare känner. Vi som är här för att höja vibrationen på planeten jorden och ja - det är vi som läser den här typen av blogginlägg. 


Om jag tittar på 2020 numerologiskt slås jag såklart av dubbelheten, jämnheten och storheten i talet. Där tvåan i det här fallet handlar om det som finns utanför oss själva och bortom jaget. Men där det också ligger ett val. Siffran noll är nollpunkten, embryot och big bang. Alltings början och slut. Evigheten och djupet. Blandar vi dessa siffror hamnar vi en otrolig potential andligt. 
Lägger vi dessutom till kortet Judgement (nummer 20 i stora arkanan) hittar vi uppvaknande, rebirth och själens utveckling. Jag tror vi kommer se en stadig ökning av antalet uppvaknanden bland oss och många kommer att slå sig loss från de gamla strukturerna och formerna. 

Men det som händer när man vaknar upp är att man lätt kan gå fel. Osäker på vilken väg man ska ta. Desto mer läggs på oss att förmedla andlig kunskap om egot, programmering, dimensioner och låga energier. Se till siffran 0 i tarotkortleken, The fool. Han följer sitt hjärta planlöst. Då än mer viktigt att det är just hjärtats röst han hör och ingenting annat...

Valet som ligger i 2:an står för mig mycket om valet att granska sig själv, att titta på sina mörka aspekter men framförallt att välja ljuset. I den tredje dimensionen som vi befinner oss i nu har vi en möjlighet att välja. Vi har ett fritt val som respekteras av källan, universum och de energier som verkar här. Med det fria valet kommer alltså en möjlighet att välja en låg energi eller en hög energi. Och det finns lika stora möjligheter att utvecklas i dessa två vägar.

Men i den mörka/lägre/egennyttiga vägen (där vårt ego styr och vi servar oss själva) möts vi av mycket större motstånd. Ljuset är alltid en enklare väg att gå. 

Det är som att vår verklighet nu kommer att vara tvungna att välja i allt större utsträckning. Våra val kommer också att få större inverkan på vår vibration, jordens mående och de nära oss. Vi behöver välja att läka, ge och söka svar. Men också att sätta gränser, något som hör till den femte dimensionen. Jag kommer skriva mer om detta framöver. 

Blir 2020 ljusbärarnas år? Kanske. 
Men det vill till att vi inte tappar fokus på vägen framåt. Många saker vill kasta oss av vägen. Vi lever trots allt i den här världen där egot styr hela samhällsapparater. 

Att läka sig själv och expandera på samma gång är ett exempel på en möjlighet som finns för dig redan nu. Det finns en väldigt effektiv programmering där de som kommit till jorden för att läka fastnar i sitt eget läkande och därför tappar vägen framåt. Detta är något jag kan skriva mer om längre fram.  

Men hur som helst. Sätt ribban högt inför nästa år. Kanske har universum, precis som för mig, satt dig på prov det här året som varit. Kastat ljus på allt mörker. Och tro mig det är lätt att drunkna i det. Men se framåt nu. Du är redo att expandera.